• 22
 • 21
 • 20

Vinduer

Vinduerne leder lyset ind og giver udsyn til omgivelserne omkring boligen. Samtidig er de en meget fremtrædende del af husets facade og noget af det, enhver forbipasserende lægger mærke til – også fordi de giver et kig ind i den verden, I har skabt indenfor. Rigtige vinduer giver et harmonisk udseende hus og betyder derfor også meget for ejendomsvurderingen.

Hos Jysk Vindues Rådgivning har vi rådgivet, leveret og isat vinduer i over 30 år. Hver eneste løsning er unik, for vinduer betyder alt for det liv og det miljø, der er inde i boligen. Derfor tager vi vinduer meget seriøst!

For vinduer skaffer det livsgivende dagslys, der nærer planterne og skaber de forskellige stemninger, der opstår i boligens rum i løbet af en dag. Samtidig er det herigennem den friske luft og lydene udenfor kan komme ind, når først vinduerne bliver lukket op.

Samtidig skaffer vinduerne udsyn til omgivelserne udenfor. Der er herigennem, du får det første indtryk af hvilket vejr, der venter dig udenfor og her du kan finde adspredelse eller genfinde roen ved at kigge ud og nyde udsigten.

Kontakt os for et gratis tilbud

Please let us know your name.
Please let us know your email address.
Please write a subject for your message.
Skriv disse tal
Invalid Input

Vinduer i træ eller plast

Vi kan levere vinduer i flere forskellige materialer og udformninger. Vigtigst er nok udformningen, for det rigtige vindue til det rigtige hus gør hele forskellen – og der er stor forskel på, hvordan bondehus-, dannebrogs- og store vinduesflader virker til de forskellige husdesigns.

Vi leverer lige så gerne vinduer i træ, som i plast. For hverken holdbarheds- eller kvalitetsmæssigt er der nævneværdig forskel på de to vinduestyper i dag.

Træ- og alu-vinduer

Vores træ- og alu-vinduer kommer med en særdeles stabil overflade udadtil i lakeret aluminium monteret på kernetræ fra fyr fra bæredygtige skovbrug med et isolerende lag i kompositmaterialer med isolerende kamre imellem.

Tilsammen skaber de tre materialer et harmonisk og flot vindue, der er vedligeholdelsesfrit udadtil og har trævinduernes klassiske egenskaber og behagelige overflade indadtil. Alt sammen bygget ind i slanke og elegante karme, der fylder væsentlig mindre end tidligere tiders vinduesrammer.

Vinduer i plast

Vores vinduer i plast anvender en hård uPVC med en isolerende kerne i komposit-materialer. De fås både som helruder og som bondehus- og dannebrogsvinduer og kan fås i et utal af farver. Så uanset om der er tale om nybyggeri eller renovering, kan vi levere plastvinduer, der passer til.

Den isolerende kerne er opbygget af 5 kamre, så du undgår kuldebroer ved vinduerne. Samtidig er plastvinduerne totalt vedligeholdelsesfrie og lette at rengør – og du behøver ikke bekymre dig om miljøpåvirkningen, den dag vinduerne skal bortskaffes. For de brugte vinduer indsamles og genanvendes gennem den såkaldte Wuppi-ordning.

Lever op til fremtidens isolerings- og sikkerhedskrav

Uanset hvilken type vinduer, du vælger hos os, får du en vinduesløsning, der passer til husets design og kan leve op til de stadig stigende krav til isoleringsevne i fremtidens bygningsreglementer. Samtidig kan de imødekomme de stadig større krav til indbrudssikring og sikkerhed generelt, der bliver stillet af forsikringsselskaberne nu og i fremtiden.

Så med vinduer fra Jysk Vindues Rådgivning er du sikret den flotteste, sikreste og bedst isolerende vinduer – til glæde for dig og din bolig.

kontakt3

Udfyld formularen og bliv kontaktet

 1. Navn(*)
 2. Telefon(*)
 3. Adresse(*)
  Invalid Input
 4. Post nr.(*)
  Invalid Input
 5. By(*)
  Invalid Input