Moderne alu vinduer i grå

Skal du have nye døre og vinduer i Sønderborg

Det er træls, hvis vinduer og døre er blevet nedslidte eller utætte. Det gælder såvel i Sønderborg, som alle andre steder i landet. Det kan også være, at du går og drømmer om at få en udestue eller en terrasseoverdækning, så du kan nyde lyset og solens varme en større del af året. Uanset om du har brug for vinduer, døre eller udestue i Sønderborg eller resten af Syd- og Sønderjylland, kan det altid betale sig at få et tilbud fra Jysk VinduesRådgivning.

Der er ikke noget mere dræbende for dit varmebudget, end hvis varmen kan fare uhindret ud af vinduer og døre. Det kan også være, at vinduer og døre skal skiftes ud, fordi du er ved at renovere hele huset, så det bliver mere moderne eller bedre til at holde på varmen og leve op til de krav, som bygningsreglementet stiller til moderne vinduer og døre.

Endelig kan det selvfølgelig også være, at du har brug for vinduer og døre til dit nybyggeri eller din tilbygning. Uanset hvorfor du har brug for nye vinduer og døre, betaler det sig altid at indhente et tilbud fra Jysk VinduesRådgivning.

 

Nye vinduer og døre i Sønderborg

Skal vi stå for udskiftningen af eksisterende vinduer og døre, tager vi altid udgangspunkt i husets arkitektur, byggestil, og de vinduer og døre, der allerede sidder i boligen, når vi skal rådgive dig om, hvilke vinduer og døre der er det bedste valg til din bolig. Stilen på de eksisterende døre og vinduer er oftest det pæneste og mest sikre valg, hvis du ikke ønsker at ændre på det udtryk, som huset har i dag.

Det kan selvfølgelig også være, at du ønsker at ændre på forhold som f.eks. lysindfald og adgangsforhold til boligen. Har huset små, lavt placerede vinduer, kan en skift til større og højere vinduer med respekt for husets byggestil, sikre dig lysere stuer og værelser indendørs.

Det kan også være, at du ønsker dig en terrassedør i den syd- eller vestvendte væg i stuen, eller at du vil flytte entreen og derfor har brug for at finde et passende vindue til at sætte i muren, der hvor døren sad – og en stuedør der passer til den placering, som indgangen til huset skal have fremover.

Endelig kan vi naturligvis også rådgive dig ved nybyggerier. Her tager vi igen udgangspunkt i nybyggeriets stil og dine ønsker til den løsning, du ønsker dig med hensyn til lysindfald og adgangsforhold i boligen. Vi samarbejder også gerne med arkitekter og entreprenører, for at finde den optimale løsning på døre og vinduer i alle former for nybyggerier.

 

Kontakt for rådgivning og vejledning

Respekt for boligens udseende, bedre udluftning og besparelser på varmeregningen

Som allerede nævnt tager vi altid udgangspunkt i boligens eksisterende døre og vinduer, husets stil og de ønsker du har til din boligs udseende og vinduerne og dørenes fremtidige funktion. Samtidig rådgiver vi dig om valget af de rigtige døre og vinduer, så du udnytter de muligheder for f.eks. bedre udluftning og bedre isolering, som nye vinduer og døre giver.

Den besparelse på varmebudgettet, som moderne vinduer og døre med lavenergiruder giver, gør det muligt hurtigt at indtjene udgiften til de nye døre og vinduer. Samtidig kan du glæde dig over et væsentligt mindre støjfyldt indeklima, fordi vinduerne er bedre til at holde støj fra omgivelserne ud.

 

Forlæng sommeren med en udestue i Sønderborg

Ønsker du dig en udestue eller vil du gerne udnytte terrassen bedre, kan vi også hjælpe dig med at finde den rigtige terrasseoverdækning eller en udestue, der passer design- og stilmæssigt til din bolig. Vi har stor erfaring med skræddersyende løsninger og har leveret til alle former for byggerier.

Så uanset om du har brug for udestuer, døre eller vinduer, finder vi altid den rigtige løsning, der passer til dig og dit byggeri uanset om du bor i Sønderborg, nærmeste omegn eller resten af Syd- og Sønderjylland. Kontakt os allerede i dag ved hjælp af kontaktformularen her på siden eller rul ned i bunden af siden og find vores kontaktoplysninger, hvis du hellere vil sende en mail eller give os et kald.

Så kan vi aftale et tidspunkt, hvor vi kan komme forbi og give dig et tilbud på den løsning, der passer til netop dit byggeri og som opfylder dine boligdrømme om nye vinduer, døre, udestuer eller terrasseoverdækninger.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

12 + 14 =

Dansk håndværk
Håndværker garanti

Jysk Vindues Rådgivning

Klaus Gormsen

Kystvej 50

6200 Aabenraa

© Copyright, Jysk Vindues Rådgivning | udviklet af Byro

online-møder.dk