Udestue i hvid materiale

Nyhed fra Jysk Vinduesrådgivning

Jysk VinduesRådgivning vinder ordre på 20 helårsudestuer til boligforening i Odense

Normalt er udestuer kun noget, der bruges til at forlænge sommeren med. Derfor var en begrænsende faktor, da en boligforening i Odense skulle have udskiftet deres eksisterende helårsudestuer i byggeriet. Men heldigvis kunne vi hjælpe hos Jysk VinduesRådgivning.

Det er altid ekstra krævende, når vi skal levere vindueselementer eller udestuer, der skal erstatte noget eksisterende. For det nye skal helst have minimum de samme og helst også bedre og mere energirigtige egenskaber end det eksisterende. Samtidig skal det stilistisk og farvemæssigt passe ind i det eksisterende bygger, så det ikke skiller sig for meget ud eller kommer til at fremstå som noget, der er blevet klistret på byggeriet efterfølgende.

Vinduer og tagkonstruktion til kundens tilfredshed

At det blev os, der vandt ordren på de 20 helårsudestuer til boligforeningen i Odense, skyldes først og fremmest, at vi kunne levere den type vinduer, som kunden ønskede, samt kunne levere udestuerne med en tagkonstruktion i stil med den eksisterende.

Vinduerne skulle være nemmere at vedligeholde end de eksisterende og det kunne vi løse ved at levere udestueelementerne med træ/alu-vinduer. Samtidig ønskede boligforeningen en lettere tagkonstruktion end den eksisterende i træ. Valget faldt på en aluminiumsløsning, der også var isoleret. Den kombination var der ingen andre leverandører, som havde.

Så fordi vi kan levere en energirigtig løsning med isolering, vandt vi opgaven. Derved kan beboerne glæde sig over, at det fortsat bliver muligt for dem, at kunne bruge udestuerne om vinteren, sådan som de altid har gjort det.

Har I en lignende udfordring, kan vi helt sikkert også løse den.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

6 + 12 =

Dansk håndværk
Håndværker garanti

Jysk Vindues Rådgivning

Klaus Gormsen

Kystvej 50

6200 Aabenraa

© Copyright, Jysk Vindues Rådgivning | udviklet af Byro

online-møder.dk