Moderne hvide alu vinduer

Nye vinduer og døre i Haderslev

De fleste boliger skal på et eller andet tidspunkt have skiftet vinduer og døre i Haderslev og omegn. Eller måske er der brug for en terrasseoverdækning eller en ny udestue. Uanset behovet, er det altid en god ide at spørge os hos Jysk VinduesRådgivning til råds. Vi har leveret vinduer, døre, udestue og terrasseoverdækninger mange steder i Haderslev. Så vi kan også finde den helt rigtige løsning til dig.

Næstefter tag og facade spiller vinduer og døre en vigtig rolle i det helhedsindtryk, din bolig giver de besøgende og forbipasserende. Sidder der nogle gamle, mørnede og udslidte vinduer i facaden eller bærer døren præg af mange års brug, trækker det ned, uanset om du lige har fået ordnet facaden eller har fået lagt nyt tag. For det er helhedsindtrykket, der tæller.

 

Sørg for at vælge vinduer og døre i den rigtige stil

Skal vinduer og døre udskiftes, er det sikre valg altid at vælge nogen i samme stil, som dem der allerede sidder i huset – med mindre selvfølgelig at de eksisterende døre og vinduer ser forkerte ud.

Vælger du at ændre på vinduernes eller dørenes udformning og stil, er det med til at give et andet stilmæssigt udtryk på boligen. Ved f.eks. at sætte bondehusvinduer i et hus i mere moderne design, kan du give huset et ældre udsende. Omvendt kan du også i nogle tilfælde give et ældre hus et mere nutidigt udseende, ved at gå fra vinduer med mange små ruder og til store ruder.

Men du er nødt til at være meget påpasselig med, hvad du vælger. For vælger du nogle vinduer eller døre, der ser forkerte ud, får du nemt et meget uharmonisk helhedsindtryk på din bolig.

Derfor er det altid en god ide, at tage os med på råd, når du skal vælge døre og vinduer til din bolig. Vi har stor erfaring med alle former for boliger og stilarter. Samtidig kender vi de hårfine grænser for, hvad der ser æstetisk korrekt ud og hvad der vil komme til at ødelægge helhedsindtrykket.

Kontakt for rådgivning og vejledning

Døre og vinduer til nyt byggeri

Vi kan naturligvis også levere den optimale løsning på døre, vinduer, udestuer og terrasseoverdækninger til nybyggeri, samt i forbindelse med om- og tilbygninger. Vi har leveret vinduer og døre til flere af Haderslevs mest bemærkelsesværdige nybyggerier – både inden for parcelhuse, etageejendomme og industri.

Vi kan både levere helt almindelige standardløsninger og skabe skræddersyende løsninger, der passer helt præcist til netop den type byggeri, du er ved at opføre eller skal have skiftet døre og vinduer i. Det gælder, uanset om der er tale om store, arkitektonisk komplicerede indgangspartier eller fordi du gerne vil have vinduer og døre i dit nybyggeri, der skiller sig ud fra mængden.

 

Udestuer og terrasseoverdækninger til Haderslev og omegn

Som sagt leverer vi også forskellige former for terrasseoverdækninger og udestuer. Igen har du mulighed for at vælge mellem nogle standardløsninger, der passer til dit byggeri, ligesom vi kan levere skræddersyede løsninger, der genbruger nogle af de arkitektoniske elementer, der kendetegner din bolig.

På vores egen tegnestue kan vi beregne og tegne lige præcis den udestue, de døre og de vinduer, du går og drømmer om. Det gør det nemt at tilpasse detaljerne, så de passer lige præcist til det, som du har i tankerne.

Kontakt os derfor allerede i dag ved hjælp af kontaktformularen her på denne side eller rul helt ned i bunden af siden og find vores mailadresse og telefonnummer, hvis du hellere vil kontakte os ad den vej.

Så finder vi en dag og et tidspunkt, der passer os begge, hvor vi kan komme forbi Haderslev og se nærmere på den vindues-, døre- eller udestueløsning, som du har brug for.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

13 + 8 =

 Dansk håndværk
Håndværker garanti

Jysk Vindues Rådgivning

Klaus Gormsen

Kystvej 50

6200 Aabenraa

© Copyright, Jysk Vindues Rådgivning | udviklet af Byro

online-møder.dk