Terrasseåbning med glas

Nye døre og vinduer i Odense? Dem leverer vi!

Er der brug for nye døre og vinduer i boligen i Odense, eller skal du bygge om, bygge til eller bygge nyt og har brug for energirigtige vinduer og døre? Så bør du kigge i retning af Jysk Vindues Rådgivning. Vi har leveret vinduer, døre, udestuer og terrasseoverdækninger til danskerne i over 35 år – og kan også levere det rigtige til dig! Så kontakt os allerede i dag og få de flotteste døre og vinduer i Odense og omegn.

Skal du vælge nye vinduer og døre til din bolig i Odense, går du aldrig helt forkert i byen, hvis du vælger de nye døre og vinduer i samme design som de gamle. Omvendt er det også nu, du har en enestående chance for, at skifte til vinduer eller døre i et andet design. Det kan f.eks. være vinduer, som lukker mere lys ind i boligen. Eller døre, der gør det nemmere at komme ind eller ud af din bolig.

Valgt af udseende og materialer på dine nye døre og vinduer, har dog også stor betydning for det samlede udseende af din bolig. Så vælger du forkert, risikerer du at få skabt et misforhold mellem udseendet af boligen og de døre og vinduer, der sidder i den. Det kan trække ned i ejendomsvurderingen og give længere liggetid, den dag boligen skal sælges.

Nye tider, nye krav til sikkerhed og isoleringsevne

Når du køber nye døre og vinduer, kan du se frem til en kontant besparelse på dit varmebudget. For som en væsentlig del af din boligs klimaskærm, er kravene til netop disse boligkomponenters isoleringsevne steget gevaldigt for hver ny version af byggereglementet, der er blevet frigivet.

Samtidig har sikkerhedskrav fra brandmyndighederne stillet nye krav til målene og til mulighederne for at komme hurtigt ud af f.eks. vinduerne, når de sidder på første sal. Tilsvarende kan de strengere krav til udluftning i boligen tit honoreres, ved at have udluftningsventiler i vinduerne.

 

Kontakt for rådgivning og vejledning

De små detaljer gør den største forskel

Så som du kan se, er der mange detaljer, du skal tage stilling til, når der skal vælges nye vinduer og døre til boligen – eller når du skal bygge nyt. Og ikke alle valgmuligheder eller parameter er lige indlysende – specielt hvis du ikke arbejder i branchen til hverdag.

Derfor er det vigtigt, at du får råd og vejledning fra en professionel fagmand – gerne en, der har størrelsen og produktsortimentet til at kunne give uvildig rådgivning. For så er det ikke tvingende nødvendigt, at alle løsninger skal ligge inden for det ene mærke af vinduer og døre, som vedkommende sælger.

Få perfekte døre og vinduer i Odense

Den spændvidde har vi hos Jysk Vindues Rådgivning. Vi forhandler et bredt udvalg af døre og vinduer, ligesom vi får produceret dem på specialmål og i de materialer, du ønsker dem i. Samtidig har vi med over 35 års erfaring fra branchen en rigtig god ide – og holding – til, hvilke vindues- og dørtyper der giver det bedste udseende og det bedste resultat i netop din bolig.

Så vil du være sikker på, at du får de helt rigtige vinduer og døre i din bolig, er det os, du skal tage fat i. Det gælder også, hvis du har brug for en ny udestue eller en terrasseoverdækning.

Kontakt os allerede i dag ved hjælp af kontaktformularen her på siden. Du er også velkommen til at sende en mail på info@j-v-r.dk. Eller give os et ring på tlf.: 69 15 37 30. Så aftaler vi sammen et tidspunkt, der passer dig, hvor vi kan komme forbi og finde de helt rigtige vinduer og døre til din bolig i Odense eller omegn.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

6 + 10 =

Dansk håndværk
Håndværker garanti

Jysk Vindues Rådgivning

Klaus Gormsen

Kystvej 50

6200 Aabenraa

© Copyright, Jysk Vindues Rådgivning | udviklet af Byro

online-møder.dk