Skyddøre i træ

Nye døre og vinduer i Middelfart? Dem har vi her!

Trænger din bolig til nye døre eller vinduer i Middelfart – eller er du i gang med at bygge nyt? Så kan Jysk Vindues Rådgivning hjælpe. For valget af vinduer og døre handler ikke kun om kvaliteten og typen af materialer. Det handler i høj grad også om at finde den rigtige stil, den rigtige farve og den rigtige teknik. Så kontakt os med det samme og vær sikker på at få de flotteste døre og vinduer i Middelfart og omegn.

Skal du have udskiftet dine døre og vinduer i din bolig, går du aldrig helt galt i byen, hvis du vælger vinduer og døre i samme stil og udførsel, som dem der allerede sidder i boligen.

Men selv om du måske går efter vinduer og døre, der ligner dem, du allerede har, kan du godt opgradere både teknik og isoleringsevne. Det kan også være, du kunne ønske dig et bedre eller andet lysindfald eller bedre adgangs- og redningsveje i boligen.

Har de nuværende vinduer og døre siddet i boligen i mange år, er der også nye skærpede krav til både sikkerhed og isoleringsevne, du bør have sat dig ind i. Og der kan være mange penge at spare, hvis du ved en lille tilpasning af størrelsen, kan købe vinduer og døre på standard- frem for specialmål.

Tilsvarende hvis du skal have vinduer og døre til din nybygning. Hvilke passer så bedst til den stil, dit nybyggeri har – og hvordan får du den bedste sikkerhed og den bedste varmeøkonomi ud af de døre og vinduer, du sætter i byggeriet?

Kontakt for rådgivning og vejledning

Alle de små detaljer, der gør den store forskel

Som så meget andet, er det oftest de små detaljer, der gør den store forskel, når du skal have nye døre og vinduer i boligen. En af de vigtigste er lysindfaldet, som vi allerede har været inde på. Det har stor indflydelse på oplevelsen af de enkelte rum i boligen.

Det handler ikke bare om, at små vinduer giver et lille lysindfald og store vinduer giver mere lys udefra. Det handler også om samspillet mellem rummenes størrelser, farver og loftshøjde, samt størrelsen på ruderne i de vinduer og døre, der sidder i lokalet.

Her kan selv en meget lille forandring skabe en helt anden oplevelse af rummet.

Tilsvarende kan den rigtige – eller forkerte – åbningsretning og hængselplacering på en dør, gøre din bolig mere imødekommende over for besøgende. Ligesom den kan gøre det nemmere at komme rundt i boligen.

Vender åbningsretningen f.eks. udad på husets hoveddør, virker det som om, I vil feje eventuelle gæster væk fra døren. Og spærrer dørens åbning for adgangen til andre rum inde i huset, kan det også hurtigt blive upraktisk.

Få perfekte døre og vinduer i Middelfart

Vil du have den bedste og mest saglige rådgivning om valg af døre og vinduer i Middelfart, kan du med fordel tage fat hos os i Jysk Vindues Rådgivning. Vi har leveret vinduer, døre, terrasseoverdækninger og udestuer til danske hjem i over 35 år. Vi har til huse i Sønderjylland, så vi bor lige i nærheden af dig.

Vi har en holistisk tilgang til valget af vinduer og døre, der tager udgangspunkt i både boligens arkitektoniske stil, omgivelserne omkring boligen og de enkelte rums funktion i boligen – samt rummets placering i forhold til solens bane på himlen. Alt sammen små vigtige detaljer som vores erfaring har lært os, betyder meget mere i hverdagen, end de fleste går og tror.

Så kontakt Jysk Vindues Rådgivning i dag, hvis du vil have en ordentlig og seriøs rådgivning. Brug kontaktformularen her på siden, ring til os på tlf.: 69 15 37 30 eller skriv en mail på info@j-v-r.dk. Så finder vi et tidspunkt, der passer dig, hvor vi kommer forbi Middelfart og finder den helt rigtige løsning til dig, din familie og din bolig.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

1 + 15 =

Dansk håndværk
Håndværker garanti

Jysk Vindues Rådgivning

Klaus Gormsen

Kystvej 50

6200 Aabenraa

© Copyright, Jysk Vindues Rådgivning | udviklet af Byro

online-møder.dk