dansk håndværk med garanti

 Jysk Vinduesrådgivning – nu med håndværkergaranti

 

 

Jysk Vinduesrådgivning er medlem af Dansk Håndværk. Det er en arbejdsgiverforening for små og mellemstore virksomheder inden for håndværk, byggeri og industri. Det giver dig en ekstra fordel ved at vælge os. For med medlemskabet følger også garantiordningen ”Håndværker Garanti”, der fungerer som dit sikkerhedsnet mod fejl og mangler, når du køber ydelser af os.

Håndværkergaranti er en garantiordning, der kun tilbydes til forbrugerne af medlemsfirmaer organiseret i Dansk Håndværk. Det er med andre ord også din garanti for, at du handler med et håndværkerfirma med ordnede forhold – både for medarbejdere og kunder.

Det dækker Håndværkergaranti-ordningen

Som kunde hos os, er du automatisk og helt gratis omfattet af Håndværkergaranti-ordningen. Den er din sikkerhed for, at du ikke kommer til at stå tilbage med fejl og mangler, hvis vi mod forventning skulle blive uenige om arbejdets udførelse, eller vi på anden måde ikke skulle være i stand til at efterleve vores forpligtelser overfor dig som kunde.

Ordningen dækker med op til 100.000 kr. inkl. moms pr. byggesag, hvis vi ikke er i stand til at efterleve en kendelse, som er afsagt af Håndværkets Ankenævn. Det er et privat, godkendt ankenævn, der er anerkendt af Erhvervs- og vækstministeriet. Håndværkergaranti-ordningen dækker også ved domstolsafgørelser.

Garantien koster dig ikke noget som kunde. Så vælger du Jysk Vinduesrådgivning som kunde, får du en ekstra sikkerhed med større dækning end andre garantiordninger på markedet. Garantien løber i 5 år efter arbejdets aflevering og færdigmelding. Det er værd at tage med, når du skal vælge leverandør.

Hvilke fordele giver vores medlemskab af Dansk Håndværk dig ellers?

Udover den gratis garantiordning giver vores medlemskab af Dansk Håndværk dig samtidig vished om, at alt foregår som det skal, og at alle medarbejdere har en dansk overenskomst og er ansat under ordnede forhold.

Det er rart at vide, når du skal vælge leverandør af døre, vinduer og udestuer. For ingen bryder sig jo om, at hyre nogen der bruger arbejdskraft, som går til sulteløn eller arbejder under måske næsten umenneskelige forhold. Det giver dig også sikkerhed for, at vores ansatte rent faktisk har forstand på det, de arbejder med og at kvaliteten af det arbejde, vi leverer er i orden og lever op til alle krav og standarder på området.

Så vælger du at bruge et medlem af Dansk Håndværk til dine håndværksmæssige opgaver, er du sikker på at alt går ordentligt for sig, kvaliteten er i orden og at du er godt sikret, hvis der skulle opstå uforudsete problemer med det leverede arbejde.

 

 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

7 + 5 =

Dansk håndværk
Håndværker garanti

Jysk Vindues Rådgivning

Klaus Gormsen

Kystvej 50

6200 Aabenraa

© Copyright, Jysk Vindues Rådgivning | udviklet af Byro

online-møder.dk