Tilbudskontrolskema

Gratis guide til at vælge det bedste tilbud på vinduer og døre

Når du bestiller nye vinduer og døre, indhenter du sikkert tilbud hos flere forskellige leverandører. Det kan også være, at du bruger en af nettets mange tilbudstjenester. Men hvad skal du egentlig se efter i tilbuddene og hvad kan du forvente at blive spurgt om? Vi har samlet det hele i et let og overskueligt skema, der indeholder alle de spørgsmål, som vi ville stille dig, hvis du bestilte dine vinduer og døre hos os.

Nye vinduer og døre er en af de større investeringer, kun overgået af taget. Derfor er det vigtigt, at du får bestilt de rigtige og få taget alle detaljer med i overvejelserne, når du skal bestille vinduer og døre. F.eks. er det vigtigt at få tjekket op på, at du

  • bestiller det rigtige antal døre og vinduer,
  • har krydstjekket alle mål,
  • har husket at måle karmdybden,
  • har tjekket at alle vinduer og døre har samme UW værdi,
  • har husket at vælge rigtig side og -retning på oplukning af dørene,
  • har fået bestilt f.eks. afdækning og koblingsprofiler.

Bygget på vores erfaringer

Hos Jysk Vinduesrådgivning har vi leveret vinduer, døre, terrasseoverdækninger og udestuer til danskerne I mere end 10 år. Derfor har vi stor erfaring med, hvad folk oftest overser eller glemmer, når de skal bestille vinduer.

Det har fået os til at opbygge dette tilbudskontrolskema med de tjekpunkter og spørgsmål, vi ville stille dig, hvis du var kunde hos os. Bruger du skemaet under hele tilbudsprocessen, samt når du kontrollerer leverancen, når dine vinduer og døre ankommer fra leverandøren, er du helt sikker på, at du ikke overser noget i processen.

Så hent det gratis tilbudskontrolskema til vinduer og døre og kom sikkert i mål med dine nye vinduer og døre. Alt hvad du skal gøre, er at downloade dem her – klik her og få tilbudskontrolskemaet nu.

Og husk: Har du spørgsmål eller brug for vejledning til brugen af skemaet eller brug for hjælp til at vælge de rigtige vinduer og døre? Så kan du altid kontakte os – også hvis du skulle have brug for hjælp til isætning af vinduer og døre eller opsætning af terrasseoverdækning.

Tjek også vores gratis, store rådgivningsguide til valg af døre og vinduer. Den giver dig svar på alle de svære spørgsmål om hele processen fra valg af de rigtige vinduer og døre og til du har sat dem forsvarligt i. Få rådgivningsguiden GRATIS lige her.

Sådan bruger du tilbudskontrolskemaet

Med tilbudskontrolskemaet kan det ikke går galt. Det sikrer nemlig, at du ikke får overset noget, hverken når du bestiller tilbuddet eller når du gennemgår de tilbud, du har fået fra leverandørerne.

Forud for bestillingen opretter du et skema for hver af de leverandører, du beder om tilbud hos. Tjek at du har medtaget alle nødvendige oplysninger og indsend tilbuddet.

Når tilbuddet kommer retur, opretter du et nyt skema for hvert tilbud og gennemgår, at leverandøren har fået alt med i tilbuddet. Efter gennemgangen skal der gerne være krydser i de samme felter i det skema du udfyldte før du bad om tilbuddet og det, du har udfyldt, da du gennemgik tilbuddet.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

7 + 8 =

Jysk Vindues Rådgivning

Klaus Gormsen

Kystvej 50

6200 Aabenraa

© Copyright, Jysk Vindues Rådgivning | udviklet af Byro

online-møder.dk