Opmålingsskema

Gratis opmålingsskemaer til vinduer, døre og terrasseoverdækning

Skal du bestille nye vinduer, døre eller terrasseoverdækning, er det vigtigt, at du får oplyst det rigtige mål og de rigtige detaljer om de enkelte elementer, når du bestiller dem hos leverandøren. Her kan du hente to gratis opmålingsskemaer til vinduer, døre og terrasseoverdækning, der sikrer dig, at du får angivet de rigtige mål og detaljer på alle elementer i bestillingen.

Når du bestiller vinduer, døre eller terrasseoverdækning, er det altid vigtigt, at du har helt fuldstændigt styr på de rigtige mål og detaljer som hængsling og hvilken vej døre eller vinduer skal åbne.

Får du bestilt forkert, fanger bordet og du står med vinduer, døre og terrasseoverdækning, du enten ikke kan bruge eller hvor du er tvunget til at leve med irriterende detaljer, som at døren går den forkerte vej, åbner til den gale side, at vinduerne har et andet udseende, end du havde tænkt dig eller at terrasseoverdækningen ikke passer helt præcist til terrassen.

Så bestillingen er en alvorlig sag, hvor du er nødt til at tænke dig ekstra godt om og holde styr på alle detaljerne.

Få gratis opmålingshjælp med vores skema

Det kan være svært, hvis du ikke har det fulde overblik over, hvad det er for oplysninger, du skal angive ved bestillingen og hvilke valgmuligheder, du rent faktisk har. Her kommer vores gratis opmålingsskema ind i billedet. Det er et praktisk skema målrettet til opgaven, hvor du kan:

  • Notere alle mål
  • Angive alle produktdetaljer
  • Tegne de enkelte vindues- og dørtyper op

Samtidig sikrer skemaet, at du rent faktisk få taget stilling til alle de muligheder, der er for tilpasning af moderne døre, vinduer og terrasseoverdækninger og at du går fuldstændigt systematisk frem ved hvert element.

Du er kun et klik fra at få det gratis opmålingsskema

Opmålingsskemaet er helt gratis og du får det helt uforpligtende. Alt hvad du skal gøre, er at downloade dem her – klik her og få dit opmålingsskema nu.

 

Og husk: Skulle du have spørgsmål til opmålingsskemaerne eller brug for vejledning til valg af de rigtige vinduer og døre? Så er vi altid klar til at hjælpe – også hvis du skulle have brug for hjælp til isætning af vinduer og døre eller opsætning af terrasseoverdækning.

Tjek også vores gratis rådgivningsguide til valg af døre og vinduer. Den kan du få lige her.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

9 + 7 =

Jysk Vindues Rådgivning

Klaus Gormsen

Kystvej 50

6200 Aabenraa

© Copyright, Jysk Vindues Rådgivning | udviklet af Byro

online-møder.dk