dansk håndværk garanti

Jysk Vinduesrådgivning – nu med håndværkergaranti

Jysk Vinduesrådgivning er medlem af Dansk Håndværk. Det er en arbejdsgiverforening for små og mellemstore virksomheder inden for håndværk, byggeri og industri. Det giver dig en ekstra fordel ved at vælge os. For med medlemskabet følger også garantiordningen ”Håndværker Garanti”, der fungerer som dit sikkerhedsnet mod fejl og mangler, når du køber ydelser af os.

Håndværkergaranti er en garantiordning, der kun tilbydes til forbrugerne af medlemsfirmaer organiseret i Dansk Håndværk. Det er med andre ord også din garanti for, at du handler med et håndværkerfirma med ordnede forhold – både for medarbejdere og kunder.

Læs mere ...

Hvad er forskellen på udestuer, havestuer og vinterhaver?

Er udestue, havestue og vinterhave ikke bare en betegnelse for det samme? Eller er der en forskel? Hvad siger bygningsreglementet og hvordan håndterer du de tre forskellige udbygningstyper, når det kommer til byggetilladelser, BBR og bebyggelsesprocent? Det får du alt sammen svar på her!

Selv om de fleste af os bruger begreberne udestue, havestue og vinterhave lidt i flæng om en tilbygning til huset, hvor det primære formål er at forlænge sommersæsonen med et par måneder i hver ende, så er der en forskel på i hvert fald det ene af begreberne.

Læs mere ...